Ik ben Nadine Gorin-Frank, eerstelijnspsychologe en praktijkhouder van de Psychologenpraktijk N. Gorin-Frank.

Ik ben in Parijs geboren en opgegroeid. Dat merken mensen nog aan een licht accent in mijn Nederlands. Ik heb mijn studie in Israël voltooid en woon sinds 1985 in Nederland. Ik ben als ontwikkelingspsycholoog afgestudeerd en ben pas later met volwassenen gaan werken. Ook met volwassenen blijft het mij boeien om te zien hoe mensen kunnen groeien en zich hun hele leven blijven ontwikkelen.

Als mensen bij mij komen zijn ze vaak in verwarring over wat ze voelen en denken, ze draaien in kringetjes en kunnen zich erg machteloos voelen. Wat kan ik ze dan bieden?

Ik bied ze allereerst geruststelling en hoop, dat er voor hen, net als voor zoveel andere mensen, een oplossing is voor hun problemen.

Samen ontdekken wij de lijn in hun verhaal. Vaak komen er vaste patronen aan het licht die bepalen hoe iemand reageert op gebeurtenissen en naar anderen mensen toe, patronen die zich steeds herhalen en waar iemand in vastloopt. Ik help dan een actieve houding aan te nemen en geleidelijk veranderingen in gang te zetten. Het begint met dingen anders doen, anders over dingen denken en dan merken dat je je ook anders gaat voelen. Zo krijgen mensen weer grip op zaken en voelen zich (weer) “baas in eigen leven”.

Voor mijn kwaliteitsstatuut klikt u hier.