Ik ben Laura Angela, afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie aan de VU Amsterdam en werkzaam als psycholoog sinds 2013. Ik ben gestart in de revalidatiezorg voor volwassenen, zowel poliklinisch en klinisch. Daarna ben ik met veel plezier in de ouderenzorg/verpleeghuiszorg gaan werken. Hier werk ik momenteel met mensen tot 45 jaar met Niet-Aangeboren Hersenletsel, ouderen met een combinatie van lichamelijke en psychische problematiek, en mensen met een dementie.

Sinds 2021 ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog, en in het kader van deze opleiding ben ik werkzaam bij Psychologenpraktijk Gorin-Frank. Het is een mooie aanvulling en uitdaging om mijn kennis en vaardigheden in te zetten en uit te breiden binnen de basis-GGZ.

In gesprekken vind ik het belangrijk dat de ander zich veilig, vertrouwd en gerespecteerd voelt, om vanuit deze waarden open te kunnen bespreken wat er speelt. Daarnaast werk ik graag samen met jou in de behandeling, waarin een actieve aanpak voorop staat. Samen zoeken we naar een manier waarop je de grip op het leven weer terug kan krijgen. Daarbij kijk ik ook naar de krachten die je bezit, en hoe je deze in kunt zetten om je weer sterker en fijner te voelen.

Persoonlijk: Ik woon samen met mijn vriend, en samen maken we graag natuur- en stadswandelingen waarbij fotografie een dankbaar middel is om al het moois wat we tegenkomen vast te leggen. Daarnaast luister ik graag leuke podcasts.