Ik ben Floor Dirckx, afgestudeerd in de Klinische psychologie aan de VU Amsterdam en werkzaam als psycholoog sinds 2015. Ik ben begonnen bij het Kennis- en zorgcentrum voor genderdysforie, waar ik de psychodiagnostiek bij kinderen, adolescenten en volwassenen heb gedaan. Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een organisatie waar ik behandelingen heb gegeven middels cognitieve gedragstherapie in zowel de Basis als Specialistische GGZ. Momenteel werk ik met veel plezier in de ouderenzorg/verpleeghuiszorg. De doelgroep waar ik mee werk zijn ouderen die tijdelijk verblijven op de geriatrische revalidatie-afdeling en mensen met dementie.

Sinds 2021 ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog, en in het kader van de opleiding ben ik werkzaam bij Psychologenpraktijk Gorin-Frank. Het werken in de Basis GGZ vormt een fijne aanvulling op mijn huidige werkzaamheden en het is tegelijkertijd een mooie uitdaging om mijn kennis en vaardigheden verder te verdiepen.

Ik vind het in gesprekken belangrijk dat jij je gehoord, begrepen en veilig voelt om zo samen te kunnen onderzoeken waar je in vast loopt en wat jij op dit moment nodig hebt om weer meer grip te krijgen op jezelf en de wereld om je heen.

Persoonlijk: Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters. Ik maak graag wandelingen in het bos of aan zee en vindt het fijn om in het weekend samen met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Ik ga graag weekendjes weg, op (wintersport) vakantie en kan er van genieten om gezellig samen uiteten te gaan of een klassiek concert te bezoeken.