Hoe maakt u een afspraak?

Belt u ons gerust!

De psychologen houden praktijk in het Gezondheidscentrum Batau-Wijkersloot, te Nieuwegein en in het Medisch Centrum Gelderlandplein te Amsterdam.

De praktijk is bereikbaar op het nummer 06-18374872. Wilt u alstublieft een bericht achterlaten als uw oproep niet direct beantwoord kan worden? Wij bellen u spoedig terug.

U meldt zich telefonisch aan bij de praktijkhouder, mevrouw Gorin-Frank. Zij verwijst u door naar een van de samenwerkende psychologen, rekening houdend met de best mogelijke match, uw beschikbaarheid en de wachttijden.

Wachttijd:

De Psychologenpraktijk N. Gorin-Frank hanteert een wachtlijst. De start van de behandeling volgt direct op de intake.

De wachttijd is :

Peildatum: 11-04-2024

Locatie Nieuwegein, tussen aanmelding en intake:     4       weken

Locatie Amsterdam, tussen aanmelding en intake :      6       weken

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Voor meer informatie hierover zie de factsheet van de NZa.